Pete Alonso levererar en första i den nionde som Mets Fly Marlins

MIAMI-efter att han sprängde en 95 mil per timme fastball mer än 400 fot till mittfältet i den nionde inningen av Mets 7-3-vinsten på måndagskvällen var Pete Alonso den sista spelaren i klubbhuset.

Lagkamrater höll Bud Lights i sina händer och ropade för Alonso, rookie första baseman, att skynda. De var redo att fira den första Home run av hans stora ligan karriär.

Han hoppade in i en tvättvagn på Marlins Park, och de rullade honom in i duschen. Han var doused med öl, grillsås, ketchup, senap, ägg och relish. Han höll tyst hela tiden när hans ögon började brinna.

“Det var riktigt coolt”, sa han. “Jag visste inte att det var något.”

Alonso fängslar hjärtat av Baseball

Alonso fängslar hjärtat av BaseballMets och resten av Major League Baseball har snabbt lärt sig att Alonso, 24, är den äkta varan. Efter att ha stridit hårt-hit dubblar mot medborgarna under helgen, Alonso levererade sin första långa boll när Mets, med en ny en-run-ledning i den nionde inningen, behövde lite försäkring. En At-bat tidigare hade Amed Rosarios run-scoring singel brutit en 3-3 slips.

Även om Mets följde tidigt och begått två fel, Alonso styrka på hans tre-kör homer tillät dem att avsluta Miami Marlins att förbättra till 3-1.

“Det var ett förälskat jobb”, sa Mets klubbhuschef, Kevin Kierst, när han stötte nävar med Alonso i korridoren efteråt.

Serien Seger

Med Mets frisk från en serie seger över Washington Nationals, Manager Mickey Callaway uppmanade sina spelare att förbli fokuserad. Medan Marlins hade lyckats en fyra-spel split med Colorado Rockies under helgen, de flesta av Miamis nya lineup saknade namn erkännande.

“De är lite av det okända”, sa Callaway.

Serien SegerCaleb Smith, En Miami vänsterhandare, presenterade sig genom att slå ut sidan i toppen av den första. Hans andra Basman, Starlin Castro, följde med en två-run hemkörning till vänster fält i botten av inningen.

Mets gjorde misstag tidigt. En dag efter Tomas Nido, reservfångaren, belastades med ett kastfel, startfångaren Wilson Ramos tillät en godkänd boll på en tredje strejk till den första smeten. Tre batters senare, Castro levererade sin Home run.

Vänster fielder Jeff McNeil begick också sitt första fel i säsongen, överskridande bollen medan han jagade en foul pop. Han följde det med en strikeout i toppen av den sjätte. Callaway tog bort honom från spelet när han tog ut starteren Steven Matz i sjätte. Matz kapitulerade tre körningar, men bara en var förtjänad.

Vi måste ta hand om affärer“, sa Callaway. “Vi måste utföra det sätt vi vet att vi kan.”

Alonso gjorde just det i den nionde. Närmare Edwin Diaz samlade sedan tre strikeouts i botten av inningen för att bevara vinsten.

Alonso var den person lagkamrater väntade på i klubbhuset, dock.

Det finns spänning där i det här rummet“, sa Callaway. “Och det borde vara länge.”

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here